Wręczenie nagród za udział w XI Festiwalu Piosenki Turystycznej Dla Osób Niepełnosprawnych uczestnikom WTZ w Jedlance Starej

12 lipca 2021

Dzisiejszy dzień jest dla Nas bardzo radosny. Mamy dziś powód do świętowania – wręczenie dyplomów i nagród za udział w XI Festiwalu Piosenki Turystycznej Dla Osób Niepełnosprawnych „Wesoło mi„. Zdobyliśmy II miejsce w kategorii duet, III miejsce w kategorii solo oraz wyróżnienia dla zespołu i pozostałych solistów.

Wszyscy uczestnicy wykazali się dużym zaangażowaniem i włożyli mnóstwo pracy, aby jak najlepiej zaprezentować się w konkursowych wykonaniach, dlatego tak bardzo cieszyliśmy się z otrzymanych nagród. Kolejnym powodem do radości jest to, że od dziś po bardzo długiej przerwie pożegnaliśmy zajęcia hybrydowe i możemy wszyscy razem przebywać w Warsztatach. Rozmowom i opowieściom nie było dziś końca… Jeszcze raz składamy gratulacje wszystkim uczestnikom Naszego Festiwalu i zapraszamy do udziału za rok .

• Powiększ zdjęcie